Πλήρης οδηγός για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας

> Δελτίο Τύπου

 
Γεφύρι
Η Ελασσόνα
Η Επαρχία
Ο Όλυμπος
e-Οδηγός
Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
Δελτία Τύπου
 
 Δείτε:


Μονή Ολυμπιώτισσας


Το Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου


Το Χάνι του Χατζηγώγου
 Σας προτείνουμε:


Περραιβική Τρίπολη


Φωτογραφίες από τον Όλυμπο


Παλιά Ελασσόνα


Γιορτή φέτας

--= Ελασσόνα =-- 

 elassona.com.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Επώνυμο:
Όνομα:
Πατρώνυμο:
Ιδιότητα:

ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΗΛΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ποταμιάς

ΠΡΟΣ

Την κ. Πρόεδρο
Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Ποταμιάς

Κυρία Πρόεδρε,

Όπως σας είναι γνωστό, κατά την με αριθμό 2/2007 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία ορίστηκαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, απουσίαζα για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους. Παρά την επιβεβλημένη από τους ανωτέρω λόγους απουσία μου, συναισθανόμενος την σοβαρότητα του θέματος, ενημέρωσα τηλεφωνικά τον Δήμαρχο για τις προτάσεις του συνδυασμού μου και του ζήτησα να μεταφέρει την πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντί αυτού ο Δήμαρχος, αυθαίρετα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη μου, παραποιώντας την πρότασή μου, με πρότεινε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και των τεσσάρων νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Δήμου μας, χωρίς εγώ να το έχω ποτέ ζητήσει ενώ αντίθετα δεν έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την πρότασή μου να συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης, δεδομένου ότι από την δημιουργία της ως και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής ήμουνα Πρόεδρος της, αποκρύπτοντας την εντελώς, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός μου να μην εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΔΕΠΤΑΚΑ Ποταμιάς, να μην έχει ενημέρωση για τα τεκταινόμενα σε αυτή, και να μην μπορεί να εκφράσει την άποψη του για τα θέματα που την αφορούν, παρά τη σοβαρότητά τους, δεδομένου ότι μέσω των δράσεων που έχει αναπτύξει επί των ημερών μου η ΔΕΠΤΑΚΑ, τα ποσά που διαχειρίζεται, αγγίζουν τις 500.000 Ευρώ ετησίως.

Η επιλογή αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, υποκρύπτει άλλες σκέψεις και μεθοδεύσεις στηριζόμενη στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία και δείχνει την αντίληψη περί Δημοκρατίας που έχει η σημερινή Δημοτική Αρχή μιας και η συμμετοχή της παράταξης μου στο Δ.Σ. μεταβάλλει απλά την πλειοψηφία από 6-1 σε 5-2 έδρες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού, του Αθλητικού Οργανισμού, του Εργαστηρίου Ψηφιδωτών και Αγιογραφίας, και του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Ποταμιάς.

Ψωμιάδης Ευστάθιος
Δημοτικός Σύμβουλος

2-4-2007
 

Αναζήτηση για:
Τα περιεχόμενα

...με δυο λόγια

Ελασσόνα

Οδηγός για την πόλη της Ελασσόνας. Ξενάγηση, ιστορία, πολιτισμός, αθλητισμός, υπηρεσίες και πολλά πολλά ακόμη.

Επαρχία

Πλήρης κατάλογος που περιλαμβάνει και τα 52 χωριά της επαρχίας Ελασσόνας. Δείτε τα αξιοθέατα κάθε τόπου και μάθετε περισσότερα για την ιστορία του. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Όλυμπος

Το μυθικό βουνό των θεών, οικουμενικός πρεσβευτής της Ελλάδας, στέκει αγέρωχο και αιώνιο στο διάβα της ιστορίας. Αδιάσπαστο κομμάτι της Επαρχίας Ελασσόνας. Γνωρίστε το!!

e-Οδηγός

Οδηγός της Επαρχίας. Βρείτε συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με την πόλη αλλά και ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν...

Εκδηλώσεις

Μάθετε περισσότερα για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Επαρχία Ελασσόνας. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ζωή και τις φυσικές ομορφιές του τόπου. Αξίζει να το δείτε!!

Συνδέσεις

Συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον

Επικοινωνία

Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το elassona.com.gr από δώ.

Η Ελασσόνα | Η Επαρχία | Ο Όλυμπος | Οδηγός | Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες | Συνδέσεις | Επικοινωνία |

Copyright MGN © 2002 -