Πλήρης οδηγός για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας

> Δελτίο Τύπου ΔΕΠΤΑΚΑΛ

 
Γεφύρι
Η Ελασσόνα
Η Επαρχία
Ο Όλυμπος
e-Οδηγός
Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
Δελτία Τύπου
 
 Δείτε:


Μονή Ολυμπιώτισσας


Το Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου


Το Χάνι του Χατζηγώγου
 Σας προτείνουμε:


Περραιβική Τρίπολη


Φωτογραφίες από τον Όλυμπο


Παλιά Ελασσόνα


Γιορτή φέτας

--= Ελασσόνα =-- 

 elassona.com.gr

Δήμος Ελασσόνας - ΔΕΠΤΑΚΑΛ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
«Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ.» ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου, ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου (Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ.), προσπαθούν να αναδείξουν μια νέα μορφή του αθλητισμού, της ορεινής ποδηλασίας. Οργανώνουν και διοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας 6 Hours Mountain Bike Challenge. Ένα αγώνα ποδηλατικής σκυταλοδρομίας.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Europa Popularis" που υλοποιεί η Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ. Την όλη οργάνωση στηρίζει η εταιρεία αθλητικού management Outsports.

Ο αγώνας έξι ωρών για ζεύγη ανεξάρτητων αθλητών θα διοργανωθεί στις 8 Οκτωβρίου 2006 και θα πραγματοποιηθεί στην δασώδη περιοχή του μοναστηρίου της Παναγίας της Ολυμπιώτισσας και δια μέσου του Δημοτικού Διαμερίσματος Δρυμού και μιας διαδρομής 12 χιλιομέτρων θα επιστρέφει στην αφετηρία του στην περιοχή του αναψυκτηρίου Ελασσόνας.

Τους κανονισμούς του αγώνα μπορείτε να τους πληροφορηθείτε από την Δημοτική Επιχείρηση (Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ. του Δήμου Ελασσόνας) ή μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο www.outsports.gr. (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2493025440 Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ., 2310566522 Outsports). Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310566522 Fax ή στο .

Θα βραβευθούν τα πρώτα τρία ζευγάρια στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, μικτού και βετεράνων (+40) με κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα στα μέλη της νικήτριας ομάδας, μετάλλια και διπλώματα στα μέλη της δεύτερης και τρίτης ομάδας. Αναμνηστικά διπλώματα και 2 μπλουζάκια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Χρηματικά έπαθλα και δώρα θα δοθούν στις πέντε πρώτες ομάδες σύμφωνα με την γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών.

Το παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι 50,00 € και καταβάλλεται κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής στην γραμματεία των αγώνων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., ασφαλιστική κάλυψη, ειδικά διαμορφωμένος χώρος ανάπαυσης μεταξύ των αλλαγών για όλους τους αθλητές, υδροδοσία και τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310566522 fax ή στο έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα αγώνων, προπονήσεων και εκδηλώσεων

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
16:00-18:00Επίσημη προπόνηση ομάδων
16:00-18:00Επιβεβαίωση συμμετοχής - παραλαβή αριθμού ποδηλάτου
19:00Τεχνικό συνέδριο
20:30Μουσική εκδήλωση - συναυλία στο χώρο της κεντρικής πλατείας

Κυριακή 8 Οκτωβρίου
8:00-9:00Επιβεβαίωση συμμετοχής - παραλαβή αριθμού ποδηλάτου
10:00Εκκίνηση αγώνα
16:00Δυνατότητα τελευταίας αλλαγής μεταξύ της ομάδας
17:00Απονομή επάθλων

Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και θα βρεθεί κοντά στους αθλητές στην δύσκολη προσπάθειά τους που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την εκδήλωση στηρίζει και ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας.

Χορηγοί στην εκδήλωση αυτή είναι η Εταιρεία Αναρτήσεων Ποδηλάτων "FOX",η Εταιρεία Ποδηλάτων "SANTACRUZ", η Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων- Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Κέντρο Επισκευών "SEAT" - "SAAB" Ι. ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΕΒΕ, το «ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» από την Γαλακτοβιομηχανία «ΒΙΓΛΑ», η Βιομηχανία Υλικών Δόμησης «ΣΟΛΩΜΟΣ», το κατάστημα «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ» το κατάστημα Ποδηλατικών Ειδών "RED ZEPPELIN" και η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής «POWERBAR».

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδες: «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» & «ΕΚΔΟΣΗ» και τα ραδιόφωνα «Ράδιο 2», «Ράδιο Κιβωτός», «Ράδιο Ελασσόνα», «Ελεύθερη Ραδιοφωνία Ελασσόνας», «Power» και «Θεσσαλικό Sport Radio».

ΧΡ.ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ 1 , 40200 ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΗΛ: 2493025440 / FAX:2493025053
Email: /
 

Αναζήτηση για:
Τα περιεχόμενα

...με δυο λόγια

Ελασσόνα

Οδηγός για την πόλη της Ελασσόνας. Ξενάγηση, ιστορία, πολιτισμός, αθλητισμός, υπηρεσίες και πολλά πολλά ακόμη.

Επαρχία

Πλήρης κατάλογος που περιλαμβάνει και τα 52 χωριά της επαρχίας Ελασσόνας. Δείτε τα αξιοθέατα κάθε τόπου και μάθετε περισσότερα για την ιστορία του. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Όλυμπος

Το μυθικό βουνό των θεών, οικουμενικός πρεσβευτής της Ελλάδας, στέκει αγέρωχο και αιώνιο στο διάβα της ιστορίας. Αδιάσπαστο κομμάτι της Επαρχίας Ελασσόνας. Γνωρίστε το!!

e-Οδηγός

Οδηγός της Επαρχίας. Βρείτε συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με την πόλη αλλά και ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν...

Εκδηλώσεις

Μάθετε περισσότερα για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Επαρχία Ελασσόνας. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ζωή και τις φυσικές ομορφιές του τόπου. Αξίζει να το δείτε!!

Συνδέσεις

Συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον

Επικοινωνία

Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το elassona.com.gr από δώ.

Η Ελασσόνα | Η Επαρχία | Ο Όλυμπος | Οδηγός | Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες | Συνδέσεις | Επικοινωνία |

Copyright MGN © 2002 -