Πλήρης οδηγός για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας

> Ελασσόνα > Δήμος > Ο Δήμαρχος

Αναζήτηση
Γεφύρι
Η Ελασσόνα
Η Επαρχία
Ο Όλυμπος
e-Οδηγός
Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
 Δείτε:


Μονή Ολυμπιώτισσας


Το Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου


Το Χάνι του Χατζηγώγου
 Σας προτείνουμε:


Περραιβική Τρίπολη


Φωτογραφίες από τον Όλυμπο


Παλιά Ελασσόνα


Γιορτή φέτας

--= Ελασσόνα =-- 

 elassona.com.gr

 

Δήμος Ελασσόνας 

Ο Δήμαρχος

Πασχόπουλος Γεώργιος
Δήμαρχος Ελασσόνας

Ο Γιώργος Πασχόπουλος γεννήθηκε το 1952. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Κόνιαρη, φαρμακοποιό με φαρμακείο στην Ελασσόνα κι έχει δύο γιους, πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο πρώτος και φοιτητής Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών ο δεύτερος.

Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) από το 1976, ολοκλήρωσε δε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 1979.

Το 1979 ίδρυσε τον Προμηθευτικό και Βιοτεχνικό Συνεταιρισμό Επιπλοποιών και Κουφωματοποιών Ελασσόνας και ανέλαβε την οργάνωσή του. Το 1980 ίδρυσε τη γνωστή στο Πανελλήνιο εταιρεία επίπλων MODECO ΑΒΕΕ, πολυμετοχική επιχείρηση επιπλοποιών, η οποία διαθέτει σήμερα 4 εταιρικά καταστήματα και 15 franchise σε όλη τη χώρα και η οποία απασχολεί 50 άτομα προσωπικό με συνεχή αναπτυξιακή πορεία, επιχείρηση στην οποία ο ίδιος είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της. Έχει πολύ πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Συμμετείχε ενεργά σε πολιτιστικούς φορείς της πόλης (Κινηματογραφική Λέσχη, Λαογραφική - Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, 1979-1982 ) και ίδρυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μικρού Ελευθεροχωρίου. Από το 1982 έως το 1994 δημοτικός σύμβουλος δήμου Ελασσόνας. Κατά τα έτη 1992-1994 ήταν αντιδήμαρχος Ελασσόνας και ιδρυτής του Πολιτιστικού Οργανισμού Ελασσόνας με πλούσια πολιτιστική δράση. Από το 1994 έως το 1998 μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

Από το 1998 ως το 2001 ήταν μέλος της διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας. Από το 2002 έως το 2006 δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ελασσόνας. Από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Σεπτέμβριο του 2007 αντιδήμαρχος Ελασσόνας. Το Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται ομόφωνα δήμαρχος μετά τον ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη.

Τα ενδιαφέροντα του είναι η ορειβασία, το ποδόσφαιρο, το διάβασμα, ο κινηματογράφος. Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1978 έως σήμερα και μέλος της Τράπεζας Αίματος του Μορφωτικού Συλλόγου Μικρού Ελευθεροχωρίου.

Δήμος Ελασσόνας

Ελασσόνα
Αγιονέρι
Αετοράχη
Μικ. Ελευθεροχώρι
Βαλανίδα
Κλεισούρα
Γαλανόβρυση
Δρυμός
Ευαγγελισμός
Κεφαλόβρυσο
Παλαιόκαστρο
Στεφανόβουνο
Λεύκη
Τσαριτσάνη

Επαρχία Ελασσόνας Επαρχία Ελασσόνας Δήμος Ποταμιάς Δήμος Ποταμιάς Κοινότητα Βερδικούσιας Κοινότητα Βερδικούσιας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Αντιχασίων Δήμος Αντιχασίων Κοινότητα Καρυάς Κοινότητα Καρυάς Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Ολύμπου Δήμος Ολύμπου Δήμος Λιβαδίου Δήμος Λιβαδίου
Επαρχία Ελασσόνας

Δήμοι:
 » Ελασσόνας
 » Ποταμιάς
 » Αντιχασίων
 » Ολύμπου
 » Σαρανταπόρου
 » Λιβαδίου

Κοινότητες:
 » Βερδικούσας
 » Καρυάς

Η Ελασσόνα | Η Επαρχία | Ο Όλυμπος | Οδηγός | Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες | Συνδέσεις | Επικοινωνία |

Copyright MGN © 2002 -