Πλήρης οδηγός για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας

> Ελασσόνα > Δήμος > ΔΕΠΤΑΚΑΛ

Αναζήτηση
Γεφύρι
Η Ελασσόνα
Η Επαρχία
Ο Όλυμπος
e-Οδηγός
Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
 Δείτε:


Μονή Ολυμπιώτισσας


Το Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου


Το Χάνι του Χατζηγώγου
 Σας προτείνουμε:


Περραιβική Τρίπολη


Φωτογραφίες από τον Όλυμπο


Παλιά Ελασσόνα


Γιορτή φέτας

--= Ελασσόνα =-- 

 elassona.com.gr

 

Δήμος Ελασσόνας 

ΔΕΠΤΑΚΑΛ - Η Επιχείρηση

ΔΕΠΤΑΚΑΛΗ Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ. (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) συστάθηκε το 2001 με απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ελασσόνας ως ίδιο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Ελασσόνα. Η διάρκεια της επιχείρησης είναι 50 χρόνια από τη δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Διοίκηση

Κεντρικά Γραφεία:
Μαυροδήμου 1 
T.K. 40200 Ελασσόνα 
Τηλ: 24930 25440, 24930 29523
Fax: 24930 25053

Η Επιχείρηση διοικείται από 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου τα μέλη με τους αναπληρωτές τους ορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επτά (7) είναι αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου Ελασσόνας, ένας (1) είναι εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα και τα υπόλοιπα τρία (3) μέλη είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας που έχουν πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της Επιχείρησης εκ των οποίων ένας είναι εκπρόσωπος των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Από τους εκπροσώπους του Δήμου ο ένας (1) προέρχεται υποχρεωτικά από κάθε συνδυασμό μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου με τρόπο ώστε κάθε συνδυασμός του Δημοτικού Συμβουλίου να εκπροσωπείται με ένα τουλάχιστον μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.

Σε περίπτωση ύπαρξης δύο (2) συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο (2) τουλάχιστον μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προέρχονται από το συνδυασμό μειοψηφίας. Σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης είναι παραπάνω από είκοσι (20) μετέχει στο Δ.Σ. ένας εκπρόσωπός τους και μειώνεται αντίστοιχα ο αριθμός των δημοτών - κατοίκων.

Πρόεδρος - Θητεία

Το Δημοτικό Συμβούλιο ορίζει με απόφασή του τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης. Η θητεία του Δ.Σ. είναι διετής, σε κάθε περίπτωση δε λήγει με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δήμος Ελασσόνας

Ελασσόνα
Αγιονέρι
Αετοράχη
Μικ. Ελευθεροχώρι
Βαλανίδα
Κλεισούρα
Γαλανόβρυση
Δρυμός
Ευαγγελισμός
Κεφαλόβρυσο
Παλαιόκαστρο
Στεφανόβουνο
Λεύκη
Τσαριτσάνη

Επαρχία Ελασσόνας Επαρχία Ελασσόνας Δήμος Ποταμιάς Δήμος Ποταμιάς Κοινότητα Βερδικούσιας Κοινότητα Βερδικούσιας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Αντιχασίων Δήμος Αντιχασίων Κοινότητα Καρυάς Κοινότητα Καρυάς Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Ολύμπου Δήμος Ολύμπου Δήμος Λιβαδίου Δήμος Λιβαδίου
Επαρχία Ελασσόνας

Δήμοι:
 » Ελασσόνας
 » Ποταμιάς
 » Αντιχασίων
 » Ολύμπου
 » Σαρανταπόρου
 » Λιβαδίου

Κοινότητες:
 » Βερδικούσας
 » Καρυάς

Η Ελασσόνα | Η Επαρχία | Ο Όλυμπος | Οδηγός | Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες | Συνδέσεις | Επικοινωνία |

Copyright MGN © 2002 -