Πλήρης οδηγός για την πόλη και την επαρχία Ελασσόνας

> Ελασσόνα > Δήμος > ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ.

Αναζήτηση
Γεφύρι
Η Ελασσόνα
Η Επαρχία
Ο Όλυμπος
e-Οδηγός
Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
 Δείτε:


Μονή Ολυμπιώτισσας


Το Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου


Το Χάνι του Χατζηγώγου
 Σας προτείνουμε:


Περραιβική Τρίπολη


Φωτογραφίες από τον Όλυμπο


Παλιά Ελασσόνα


Γιορτή φέτας

--= Ελασσόνα =-- 

 elassona.com.gr

 

Δήμος Ελασσόνας 

 ΑΝΕΛΚΙΣ - Δραστηριότητες

Λογότυπο ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ.

Οι κυριότερες δραστηριότητες της ΑΝ.ΕΛ. (ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ) Α.Ε. είναι οι παρακάτω:

  1. Διαχειρίστηκε με επιτυχία την Κοινοτική Πρωτοβουλία αγροτικής ανάπτυξης LEADER I, για την Επαρχία Ελασσόνας προϋπολογισμού 1,20 δισ. δρχ. και το LEADER IΙ για την Επαρχία Ελασσόνας και την περιοχή Τεμπών - Κισσάβου ύψους 2,648 δις δρχ το οποίο ολοκληρώθηκε το 2001.

  2. Ίδρυσε και λειτουργεί στην Ελασσόνα, με το Δήμο Ελασσόνας και το Δήμο Σαρανταπόρου, τη μοναδική πιστοποιημένη δομή επαγγελματικής κατάρτισης της Επαρχίας Ελασσόνας, το ΚΕΚ Επαρχίας Ελασσόνας, με αρκετές ενέργειες κατάρτισης σε γεωργικά και κτηνοτροφικά αντικείμενα εκπαίδευσης.

  3. Λειτουργεί Κέντρο Πληροφόρησης στα γραφεία της εταιρείας στην Ελασσόνα και τροφοδοτεί με πληροφορίες αναπτυξιακού χαρακτήρα την Επαρχία Ελασσόνας.

  4. Έστησε και λειτουργεί αντίστοιχο μηχανισμό στο Παράρτημά της στη Λάρισα, με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση της περιοχής Κισσάβου.

  5. Ενεργοποιήθηκε και συμμετέχει στην HELADA (Ελληνική Ένωση Αναπτυξιακών Εταιρειών), καθώς και στο Ελληνικό Δίκτυο LEADER, παίρνοντας μέρος στις κατά τόπους συσκέψεις, όπου γίνεται ενδιαφέρουσα ανταλλαγή αναπτυξιακής πληροφορίας.

  6. Συμμετέχει, μαζί με άλλους αναπτυξιακούς φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπό την καθοδήγηση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης) στο πρόγραμμα YOUTHSTART.

  7. Υπέβαλλε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη πρόταση χρηματοδότησης ήπιων παρεμβάσεων στον ορεινό όγκο του Ολύμπου (πρόγραμμα ΕΠΠΕΡ), μέσω των τριών "εμπλεκομένων" ΟΤΑ (Δήμος Ολύμπου, Δήμος Λιβαδίου, Κοινότητα Καρυάς) καθώς και στο Δέλτα του Πηνειού (Δήμος Ευρυμενών και Δήμος Γόννων).

  8. Ανταποκρίνεται με επιτυχία στην παροχή συμβουλών ή κατευθύνσεων, σε θέματα χρηματοδοτήσεων, σε Ο.Τ.Α. και ιδιώτες.

  9. Συμμετέχει στο Πιλοτικό Πρόγραμμα "Δίκτυο Πληροφόρησης - Υποστήριξης του αγροτικού πληθυσμού Θεσσαλίας" σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες της Περιφέρειας Θεσσαλίας που υλοποιούν LEADER II.

[ Από τον επίσημο τόπο της ΑΝΕΛΚΙΣ ΑΕ ]
[ Επισκεφτείτε την ΑΝΕΛΚΙΣ ΑΕ ]

Δήμος Ελασσόνας

Ελασσόνα
Αγιονέρι
Αετοράχη
Μικ. Ελευθεροχώρι
Βαλανίδα
Κλεισούρα
Γαλανόβρυση
Δρυμός
Ευαγγελισμός
Κεφαλόβρυσο
Παλαιόκαστρο
Στεφανόβουνο
Λεύκη
Τσαριτσάνη

Επαρχία Ελασσόνας Επαρχία Ελασσόνας Δήμος Ποταμιάς Δήμος Ποταμιάς Κοινότητα Βερδικούσιας Κοινότητα Βερδικούσιας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Ελασσόνας Δήμος Αντιχασίων Δήμος Αντιχασίων Κοινότητα Καρυάς Κοινότητα Καρυάς Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Σαρανταπόρου Δήμος Ολύμπου Δήμος Ολύμπου Δήμος Λιβαδίου Δήμος Λιβαδίου
Επαρχία Ελασσόνας

Δήμοι:
 » Ελασσόνας
 » Ποταμιάς
 » Αντιχασίων
 » Ολύμπου
 » Σαρανταπόρου
 » Λιβαδίου

Κοινότητες:
 » Βερδικούσας
 » Καρυάς

Η Ελασσόνα | Η Επαρχία | Ο Όλυμπος | Οδηγός | Εκδηλώσεις
Φωτογραφίες | Συνδέσεις | Επικοινωνία |

Copyright MGN © 2002 -